![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
На официалния сайт на VADER излезе информация относно продължението на европейското турне на бандата, което този път включва и Балканите. Полските дет машини ще ни посетят заедно с шведските блек класици MARDUK, които изнесоха концерт у нас преди две годинини. В добавка двете групи ще бъдат придружени още от MASTIC SCUM и SINATE. ТУК фигурират обявените дати за турнето Funeral Nation, като датата за България е 15-ти януари, а мястото - клуб Blue Box. Потвърждение от страна на тукашен промоутър за момента липсва.
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ехооо, никой ли няма да драсне за концерта? Аз съм много доволна, друг е въпросът, че пропуснах Мардук от четвъртата песен натам някъде, защото ми бяха толкова скучни, че нямам думи. Надявам се да не засегна феновете им по някакъв начин, и аз се кефя на бандата, но просто полудях от циклеж на тях. За съжаление освен мъничко ПР пропуснах другите подгряващи.
Вейдър, както винаги невероятни, много стегнат, хубав сет, доста нови нещица, но то не може все едно и също. Тях мога да ги гледам всеки ден ако има как! После на афтърпартито беше много приятно с батко ви (само да се добера до фотосесията с него ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd August 2025 - 06:53 AM |