![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Винаги ми е било чудно откъде идва тая "мода"... Викингите май не са имали татуировки като маорите, нито пък са имали "цветовете на войната" като индианците. Не съм чул /чел това да е и отличителен знак на рода, ими принадлежност към някаква каста, класа....
Що тогава куцо, кьораво и сакато се маже като начинаещ бояджия ??? Може би за да вдъхват страх ??? Що за демоничен ужас може да ти вдъхне едно човече, 60 кг с кубинките, което никога не е яздило кон и не е държало меч, а пее за велики войни и техните подвизи, което седи на топло вкъщи и мисли песни за норвежкия студ ??? Да, Manowar са смешни, но в добрата си форма, преди години внушаваха респект - ТИЯ хора могат да пеят за битки, щото поне външно приличат на войни. ------------------ (не искам да се заяждам и да обиждам любимите ви групи - част от тях и мен ме кефят, просто "в спора се ражда истината" !! Айде, хвърляйте камъните !! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(The Trooper @ Jul 3 2004, 08:35 AM) Nightmare - myrzi me sega da gledam starite spisaniq , nai-dobre si nameri broi #12 na sp. Pro-Rock s Metallica na koricata. Tam e 1-vata 4ast ot istoriqta na black metal-a, kydeto Deni Petrunova predstavq vsi4ko mnogo hubavo. Tam moje6 da nameri6 otgovorite na vyprosite ti, dostaty4no dobre e podnesena informaciqta, a e i iz4erpatelna. Podyljenieto na statiqta e v broi #13 s Led Zeppelin na koricata. I o6te info - tozi material za istoriqta na black metal-a pe4eli edinodu6no (spored fenovete) priza za nai-dobyr material prez cqlata godina na sp.Pro-Rock. Taka 4e, naistina, tova e nai-dobroto razre6enie za tvoite vyprosi ![]() Точно тези броеве ги нямам, вярно. Но ще ги намеря щом става въпрос за увеличаване на личната култура хахахах ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 04:19 PM |