![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 24-January 10 Потребител N: 3711 ![]() |
Имам чуството, че групи като Deep Purple, Pink Floyd, Black Sabbath, Dio, The Who, The Doors, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, масово биват забравяни, едно момче доста грубо ми се изсмя в лицето, като чу какво слушам и набързо избълва няколко метълкор и дет метъл банди които ги определи за богове. Също бях обвинен като неметъл защото съм с къса коса.
Разрових се из форума и повечето теми са свързани с дет и блек метъла (прегледах само не съм се задълбочавал в търсенето си, извинете ме ако не е така) и доста малко с класиката от 70-те, наистина хората са на по 60-70 и предпочитам да не отида на техен концерт вместо да си развалям мнението за групата. Та хора надявам се че почитателите на класическия рок, хеви и траш метъла (не съм ги опоменал защото знам, че всеки може да запее Seek and Destroy) не са единици. |
|
|
![]() |
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Dio и Жудас ми харесват много. Но не мога да кажа същото за останалите горе изброени групи. Не ми допадат нито като музика, нито като лирики. Може би защото съм роден през 90-те, и се докопах до метъла чааааак през 2004 година. Групите, с които почнах са създадени от 90-те до ден днешен. Около преди 1 година започнах да се ровя из дълбините на метъла, и започнах да взех да слушам някои по-стари групи.
Освен това да пилиш на едно и също нещо в продължение на 40 години е... ами, тъпо ![]() Според мен тия старите легени са си изиграли ролята вече, и могат да се оттеглят и да отсъпят ред на новите, по-млади и различни групи. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:08 AM |