![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 24-January 10 Потребител N: 3711 ![]() |
Имам чуството, че групи като Deep Purple, Pink Floyd, Black Sabbath, Dio, The Who, The Doors, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, масово биват забравяни, едно момче доста грубо ми се изсмя в лицето, като чу какво слушам и набързо избълва няколко метълкор и дет метъл банди които ги определи за богове. Също бях обвинен като неметъл защото съм с къса коса.
Разрових се из форума и повечето теми са свързани с дет и блек метъла (прегледах само не съм се задълбочавал в търсенето си, извинете ме ако не е така) и доста малко с класиката от 70-те, наистина хората са на по 60-70 и предпочитам да не отида на техен концерт вместо да си развалям мнението за групата. Та хора надявам се че почитателите на класическия рок, хеви и траш метъла (не съм ги опоменал защото знам, че всеки може да запее Seek and Destroy) не са единици. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Подкрепям мненията на Svetyl и blood - старите класики не са забравени, а и на концерти някои от тези музиканти се изявяват страхотно.
Относно дългата коса е направо смешно - ами ако някой е плешив, не му позволява професията, не му отива, не може да я поддържа и т.н. какво прави? Не дългата коса прави някой фен на метъла. За новите групи - може да не си попаднал на подходящи. Ако си фен на стария хард-рок, а се опитваш да слушаш нещо от екстремните стилове - трудно ще ти допадне. Има нови мелодични банди, които има голяма вероятност да ти харесат. Пробвай с тях. Може и да ти препоръчаме, но по-добре първо дай малко инфо какво си пробвал да слушаш. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 03:58 AM |