![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
В блога на "Бруталика" можете да видите класация за 10-те най-добри забравени стари класики на някои наистина апокрифни групи. Очаквам мнението ви и за някои ваши любими албуми в тази категория.
![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^Повечето хора започват да ми изброяват D.R.I, Cryptic Slaughter, etc... Това в редки случаи го чувам да бъде спрягано сред тях. Факт е, обаче, че не е забравен албум.
+1 за едноименния на Abomination и може би Sepultura - Schizophrenia. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Повечето хора започват да ми изброяват D.R.I, Cryptic Slaughter, etc... Това в редки случаи го чувам да бъде спрягано сред тях. Ми тва не е случайно. S.O.D. са си леко страничен проект супер-група. Тва колко рифове и песни писани за тях са се появили после в албуми на Anthrax и M.O.D. е друг въпрос хехе. Примерно тук повечето хора Bigger than the Devil го нямат за нищо, а е супер як албум... Sepultura - Schizophrenia. Дам. Тва вече повечето хора го пренебрегват. То си е един вид Beneath the Remains без ъпгрейди, но пак си реже глави колосално. И повече от тъпия Roots примерно. Въпреки че в интерес на истината, левото ми мъдо реже повече глави от Roots... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 02:13 PM |