![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 24-January 10 Потребител N: 3711 ![]() |
Имам чуството, че групи като Deep Purple, Pink Floyd, Black Sabbath, Dio, The Who, The Doors, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, масово биват забравяни, едно момче доста грубо ми се изсмя в лицето, като чу какво слушам и набързо избълва няколко метълкор и дет метъл банди които ги определи за богове. Също бях обвинен като неметъл защото съм с къса коса.
Разрових се из форума и повечето теми са свързани с дет и блек метъла (прегледах само не съм се задълбочавал в търсенето си, извинете ме ако не е така) и доста малко с класиката от 70-те, наистина хората са на по 60-70 и предпочитам да не отида на техен концерт вместо да си развалям мнението за групата. Та хора надявам се че почитателите на класическия рок, хеви и траш метъла (не съм ги опоменал защото знам, че всеки може да запее Seek and Destroy) не са единици. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Мда, Зрок е яко шит! Там е заседнал дебелият комунизъм, са се гнилият му и овехтял мириз на старо и застояло блато
![]() Ако искаш да изтъпееш и да станеш част от фен-зомбитата, наистина е правилното място ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 11:44 PM |