![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Pri men tekstovete na Dream Theater i Nightwish stoqt na 1vo mqsto. Haresvam i mnogo ot tekstovete na Stratovarius(Venus in the morning, Alpha and Omega)
Osobeno mnogo haresvam koncepciqta v albuma Century Child na Nightwish. Osven tova i imeto na grupata i mnogo ot tekstovete im sa inspirirani ot ideqta na Sigmund Freud za synistata,v koito se izpluvat vsi4kite ni skriti strahove i me4ti. Liubim tekst na pesen mi e tozi na Pull Me Uder ot images and Words na Dream Theater ...pull me under, pull me under pull me under I`m not afraid... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ Jul 4 2004, 02:01 AM) Цитат(Nightmare @ Jul 3 2004, 08:39 AM) А и като че ли повечето метъл групички пеят на една и съща тематика ... кръв, насилие, убийства, смърт ... хаха, а това никак не ми харесва, прекалено банално стана всичко .... Да бе - тц, тц - срам. Да-как можем да го слушаме това.Деградира ни... А великите Manowar, например ,за какво пеят?В техните песни се чува главно"Hail!,Kill!,War!"-те са уж воини,а воината е свързана точно с кръв и убийства,нищо че те я изменят и е представят като нещо величествено,справедливо и романтично.А такава война всички знаем,че просто не съществува.Поне ако например в Black Metal се пее битки в повечето случаи са споменати и кръвта,и труповете...За справка Burzum-War.Много по-правдоподобно изглежда от детинските представи на Manowar за войната.Жалко,че включват точно скандинавската митология... Така,че пак си слушкаш за войничета и битки... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 10:52 AM |