![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Така...Славянския път е,навярно, мироглед и вероизповедание на хората, осъзнали своите славянски корени и,естествено, гордеещи се с тях.Славянизма пропагандира за обединение на славянските народи, връщане на забравените традиции и вярата в древните божества. Според повечето хора това е налудничаво,но това ще кажете вие. Кажете,какво смятате по този въпрос. Аз познавам още само 4 души от цялата страна,които да са като мен и да не са позьор,естествено.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ne znam chestno da wi kaja ne sym mnogo nawytre w tiq neshta... NO:
Naistina obedinenie na slawqnite bi bilo hubawo. A to bi se postignalo samo chrez tyrsene na korenite. Wednyj za winagi trqbwa da se stigne do izwoda che slawqnite sa edno. No da wi kaja chestno obedinim li se... togawa losho za amerikancite i wyobshte za drugite narodi. Towa nikoi ne go iska... Moje da mi e typo mnenieto ama taka mislq... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:13 AM |