![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Току-що се натъкнах на следната възпитателна страница благодарение на праведния форум на сп. Про-Рок. Преди да я отворите, извикайте Бърза помощ!
![]() Сатанизъм -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Ami statiqta e leko sme6na...
"Napregva6tite" i "opasnite" priznaci na satanizma i okultizma napravo me razbiha... basi... ne znaeh, 4e sum satanist ![]() Sega tva sburkali imenata na razni grupi, mi kvo tolkova, da ne sa dlujni da znaqt za kakvo pi6at ![]() Mnogo mi stana interesno kakvo ob6to imat znakut na hiparite (i samite hipari sledovatelno) i velikata Anarhiika sus satanizma, no 6tom kazvat horata... te znaqt, pove4e sa 4eli ot men qvno... ![]() A kolkoto do svastikata: originalut i proizliza ot keltskata mitologiq i e simvolizirala koleloto na jivota. Hitler prosto e oburnal posokata i i zna4enieto ve4e e drugo - koleloto na smurtta. Do sega ne bqh 4uval, 4e simvolut na judeizma e sataninski znak... ![]() Na "dobre prosvetenite" tipove, pisal tazi statiq 6te kaja i o6te ne6to: originalnata pentagrama s edin vruh nagore e simvol na prevuzhodstvoto na 4ove6kiq duh, za6toto tozi vruh simvolizira duha. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:16 AM |