![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Народе, кво мислим за приятелството между жените и мъжете. Аз все си мисля, че винаги от едната страна ще има нещо към другата. Винаги. Ъх, тийнпроблем стайл, но споделям темичката, щот ви обичам {}
С повече описания ще стане гейско, затова сте вие оттук нататък. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
Може да има, но е трудничко, наистина хората бъркат често обикновеното привличане между двата пола с нещо повече, или пък наистина след сближаването следва и повече. Аз лично нямам никакви проблеми с това да имам момчета приятели, дори повечето ми приятели са момчета, но много често се налага да внимавам и да ходя по тънък лед, за да не подведа някой да очаква нещо повече от мен или да иска нещо повече от мен, но обикновено като мине повечко време след началното опознаване и свикване нещата се нормализират, и после си се разбираме супер.
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 03:21 AM |