![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сега се присетих отново за тях след затишие от почти година о.О
Как тъй няма тема, спомням си че голяма част от форума беше възхитена от миналогодишната Теогония ![]() Та...за мен са много добра група, която вече си надхвърля предишно-установените рамки. Вярно, че като гърци имат едно ужасяващо произношение, но то не е прекалена болка за умиране, понякога почти не се усеща. Lucifeeeeeeeeeeer over Londonnnn ^^ Или един A sorrowful farewell ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Албумът е шедьовър, който оправда всичките ми хипер-високи очаквания. Този път групата не е направила директен наследник на Theogonia, както се предполагаше, а е поела в съвсем нова посока - много по-повлияни от балканския фолклор, просто в албума има толкова много детайли и музика, колкото изобщо могат да бъдат събрани в едни 50 минути. Атмосферата се променя с течение на концепцията - в началото нещата звучат по-енергични и позитивни, към Noctis Era вече преминават в по-агресивна посока след като войната е започнала. След това Thou Art Lord перфектно представя осъзнаването на войника, в това че няма никакъв смисъл от войната,но това осъзнаване е твърде късно и последната битка е пред него. Sancta Muerte представя това колко напрежение има в последната битка и как нещата наистина са на живот и смърт - невероятно бързо и агресивно парче. Orders From The Dead е потресаващия финал, който няма просто как да преглътнеш така - Диаманда заслужава оскар за това си изпълнение! Също да кажа че женските хорове не ме дразнят изобщо, даже ми се струват едно от най-свежите хрумвания в албума, а той тепърва ще се слуша тъй като има много неща, които да се чуят в него. Най-малкото, имаме един прекалено сериозен кандидат за годишната класация, колкото и да е рано!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 10:15 AM |