![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Народе, кво мислим за приятелството между жените и мъжете. Аз все си мисля, че винаги от едната страна ще има нещо към другата. Винаги. Ъх, тийнпроблем стайл, но споделям темичката, щот ви обичам {}
С повече описания ще стане гейско, затова сте вие оттук нататък. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^За бъде ударно момиче по такъв начин може да има само 2 причини:
1. Да е била баси шибана кучка, която тормози половинката си непрекъснато, и съответният човек да я е търпял, търпял, търпял.... накрая да му е писнало на к*** и да й е разбил носа. 2. Пълен шибаняк, на който като не му изнася нещо, се сили на момиче, защото нищо друго не може да постигне в жалкия си живот(който най-вероятно е илюзия, че светът се върти около него). В случая мисля, че е втория вариант. Тва па требва да си баси мизерника за да цапардосаш някоя мацка така... ![]() Аз лично никога не бих ударил момиче така. Ако въобще тръгна да бия някоя кака, ще е само колкото да я сплаша, например да я бутна на земята или нещо "леко" от сорта, а не да й счупа физиономията. Е... ако ме нападне с цел да убива, или да ми удари "family jewels" бих я фраснал здраво. Но не говоря за такива случаи. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 06:52 AM |