![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сега се присетих отново за тях след затишие от почти година о.О
Как тъй няма тема, спомням си че голяма част от форума беше възхитена от миналогодишната Теогония ![]() Та...за мен са много добра група, която вече си надхвърля предишно-установените рамки. Вярно, че като гърци имат едно ужасяващо произношение, но то не е прекалена болка за умиране, понякога почти не се усеща. Lucifeeeeeeeeeeer over Londonnnn ^^ Или един A sorrowful farewell ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^ Е, едно време на господин Юронимус са му пукали, не случайно в много интервюта за вдъхновили го банди споменава Varathron и Rotting Christ
![]() Инак определено класен албум за завихрили, ... единственото, което ми се набива повечко отколкото трябва в ушите ми е "типичния" строеж на хармонията при Rotting Christ - просто група, която не можеш да сбъркаш ако чуеш тяхно парче от дед поем насам (което пък от друга страна си е и силна страна - независимост/собствен стил). -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 10:34 AM |