![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Винаги ми е било чудно откъде идва тая "мода"... Викингите май не са имали татуировки като маорите, нито пък са имали "цветовете на войната" като индианците. Не съм чул /чел това да е и отличителен знак на рода, ими принадлежност към някаква каста, класа....
Що тогава куцо, кьораво и сакато се маже като начинаещ бояджия ??? Може би за да вдъхват страх ??? Що за демоничен ужас може да ти вдъхне едно човече, 60 кг с кубинките, което никога не е яздило кон и не е държало меч, а пее за велики войни и техните подвизи, което седи на топло вкъщи и мисли песни за норвежкия студ ??? Да, Manowar са смешни, но в добрата си форма, преди години внушаваха респект - ТИЯ хора могат да пеят за битки, щото поне външно приличат на войни. ------------------ (не искам да се заяждам и да обиждам любимите ви групи - част от тях и мен ме кефят, просто "в спора се ражда истината" !! Айде, хвърляйте камъните !! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Пък и без това познавам още 4 в цялара страни които да си истински паганисти като мен... Изумен съм... ми пич, какво да ти кажа? или не си толкова паганист или не търсиш, както трябва. лично аз знам поне за две общества на хора с подобна насоченост, едните се занимават с друидизъм, което по принцип не е точно част от паганизма, такак както го разбират в Англия например, но все пак е доста близко, а знам и за едно общество, което се занимава с руни, Один и пр. гермаски джаджи... аз поне съм виждал в тях редица списания изпратени им от Англия - Pagan Dawn - отделно са се свързали с някои от ръководителите на езически ордени в Англия (доколкот можем да наречем водачите на подобни общества ръководители), а и знам, че поне двама от тях са ходили един път в Англия да празнуват Белтен... потърси в интернет.... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 11:22 PM |