![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Винаги ми е било чудно откъде идва тая "мода"... Викингите май не са имали татуировки като маорите, нито пък са имали "цветовете на войната" като индианците. Не съм чул /чел това да е и отличителен знак на рода, ими принадлежност към някаква каста, класа....
Що тогава куцо, кьораво и сакато се маже като начинаещ бояджия ??? Може би за да вдъхват страх ??? Що за демоничен ужас може да ти вдъхне едно човече, 60 кг с кубинките, което никога не е яздило кон и не е държало меч, а пее за велики войни и техните подвизи, което седи на топло вкъщи и мисли песни за норвежкия студ ??? Да, Manowar са смешни, но в добрата си форма, преди години внушаваха респект - ТИЯ хора могат да пеят за битки, щото поне външно приличат на войни. ------------------ (не искам да се заяждам и да обиждам любимите ви групи - част от тях и мен ме кефят, просто "в спора се ражда истината" !! Айде, хвърляйте камъните !! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Зиг, Сатаната за едни е Бог за други, по същата логика, според която тероризмът и борбата за свобода е въпрос на гледна точка.... Винаги мразим това, което ни е чуждо, винаги наш`то е най- правилно, само ние сме "правоверни".... Това важи за всички религии (е, почти)...
Стила съм го слушал, като съм бил на вашите години, ама тогава тъкмо прохождаха Emperor, Enslaved... В момента имам 3-4-5 любими такива групи, но нямам текстове (освен на Тристания), та не съм много в час... А колкото за евреите и арииската раса - ако това, което искат, стане, ние, като славяни (българи и т.н. все не-арийци) ще бъдем в Сибир, скопени, за да не се размножаваме извънпланово, ще бъдем просто работна сила за строеж на сгради, магистрали и пр... Такъв поне е бил планът на Хитлер и обкръжение. Да не би "викингите" да се мислят за арийци ??? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 11:37 PM |