![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
От Германия идват хиляди прекрасни неща... Амфетамините, метаамфетамините, ЛСД-то... всичко това, разбира се, не може да няма своите последици, последната, от които е акапелната метъл банда Van Canto и вторият й албум озаглавен Hero.
Съставът е от барабанист, вокалист играещ ролята на бас, двама за китарите, един основен мъжки глас и един женски. Първите им неща ми се сториха доста интересни и забавни, но този път са се приели страшно насериозно и в крайна сметка резултата искрено ме радва. На продуцентският стол е Чарли Бауернфайнд (най-яките саундове на Primal Fear и Blind Guardian) и нещата наистина звучат плътно, на място и някак много величествено. В творбата има четири кавъра, а именно Kings Of Metal, Wishmaster, The Bard's Song и Fear Of The Dark. И четирите са страшно добре изпълнени и съм сигурен, че ще ни радват немалко време. Освен тях има и шест авторски парчета, до които може и никога да не стигна ако продължа с повтарянето на познатите класики. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хм, от снощи насам слушам новото нещо "Tribe of Force" - принципно нямах никакви очаквания, а тавата взе, че ми хареса изненадващо много. Групата се е постарала доста и това си личи на всяка крачка, горещо препоръчвам албума на феновете.
На първо място е похвално, че този път има само два кавъра налице - този на вездесъщата Digger-ска "Rebellion" със самия Chris Boltendahl и една доста находчива версия на "Master Of Puppets", след която започвам да си мисля, че Van Canto могат да пречупят абсолютно всичко през собствената си призма така, че да звучи адекватно и на място. Прозвучава и реално соло в "One To Ten" (дело на Smolski), Tony Kakko пък се разпява приятно в рамките на "Hearted". Някои неща ме подсещат за други групи - "I Am Human" и "Frodo's Dream" звучат като че ли са излязли от албум на Falconer, например. Цялото албумче е една идея по-динaмично от досегашните творби на Van Canto, по-ошлайфано и завършено, като най-вече авторската работа си казва своето. Лични фаворити ми станаха по-пауър ориентираната "Lost Forever", "To Sing A Metal Song", тоталната Blind Guardian-ска атмосфера в "Last Night Of The Kings" и Nightwish повлияната "Water. Fire. Heaven. Earth." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 07:12 PM |