![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Е какво знаете вие за Азиатската метъл сцена? Какво сте чули от най-големия континент на Земята? Смятате ли, че има надежда за тази сцена?
Поради факта, че има страни с по 1-2 групи и други със стотици, реших една по-мащабна тема за Азиатската метъл сцена би била по-добре от 2-3 теми за отделни държави. (дали ако съберем всички групи от Азия ще изравним поне половината от метъл групите в Норвегия..?) Та ни са срамувайтъ! поне знам, че повече от половината активен форум знае за 2-3 групи от Азия (Orphaned Land, Sigh, Rudra...) та не се притеснявам, че темата ще е напълно празна xD. Айде споделете какво друго сте чули от Изтока, препоръчайте и коментирайте. ПП: Awesome, от 3тия път успях да я пусна ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 24-January 10 Потребител N: 3711 ![]() |
Миналата година бях заинтересуван от музиката която идва от Далечния и Близкия Изток и ми хареса творчествто на ето тази групичка http://www.youtube.com/watch?v=J4b0t_HY_cU също и вблизките години придобили известност Moonshine.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:23 PM |