![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Има теми за толкова много детаджии тука, а за Грейв няма. Преди няколко дни, като си ги зациклих, се замислих дали Into The Grave не е най-добрия дет метъл албум изкарван някога? По мое мнение, една от най-силните банди на шведската сцена. А в този жанр се нареждат сред любимците ми.
Та, мнения за групата? -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Едни от първите, които бележат прехода ми от хеви и траш към дет метъл. Първите три албума бяха въртяни до болка. Като за всеки си имах период, в който ми беше любим за слушане, макар, че ако тряба да направя някаква символична класация като любими поставям на първите две места дебютът им с Into the grave и доста по-експерименталния Souless...
да си призная, след това им изпуснах дирите и за всичко, което се е случило след 1996 година с тях, нямам почти никаква представа. Препоръчайте по-силния от новите им албуми ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 03:21 PM |