![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Така...Славянския път е,навярно, мироглед и вероизповедание на хората, осъзнали своите славянски корени и,естествено, гордеещи се с тях.Славянизма пропагандира за обединение на славянските народи, връщане на забравените традиции и вярата в древните божества. Според повечето хора това е налудничаво,но това ще кажете вие. Кажете,какво смятате по този въпрос. Аз познавам още само 4 души от цялата страна,които да са като мен и да не са позьор,естествено.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 5-June 04 Потребител N: 507 ![]() |
Я ся да видим.Нека се молим на бог за по-добро бъдеще ,ние сме славяни и Той ще ни помогне.Трънки на гугутки човек трябва да постигне всичко сам ,а не да чака някакъв измислен пиндел да му оправи живота ,я помислете освен загуба на време какво друго прави бог.Чудно ми е дали ще видя отговор от рода на "Обединява хората" да бе и аз съм козел.Я помислете бог пращали ви любимата/любимия от небето ,не вие сами го откривате и завързвате с него/нея.
-------------------- I'll keep the Ring full of sorrow,
I'll keep the Ring till I die. Slow down and I sail on the river, Slow down and i walk to the hill. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:18 AM |