![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Абе, според мен основният проблем е, че опитвайки се всички да бъдем различни, ставаме доста еднакви, защото имаме доста сходна представа за това от какво трябва да се различим. Чисто логически човек, слушащ класическа музика, носещ костюм и да кажем четящ Шекспир и Достоевски е също толкова различен от стоящия срещу него бунтар, отричащ схоластичните му ценности, колкото и вторият е различен от него. Няма как да кажеш аз съм различен, а ти не си, просто защото различието е симетрично понятие. Всеки, който се счита за различен признава, че и останалите с които се сравнява са различни - от него
![]() -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:28 PM |