![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
IRON MAIDEN озаглавиха новия си албум "The Final Frontier", премиерата му е насрочена за края на лятото. Тази новина идва с обявяването на датите за турнето на бандата в Северна Америка с DREAM THEATER като специални гости. Програмата им стартира на 9-ти юни в Далас и приключва във Вашингтон на 20-ти, което го прави най-интензивното за територията от години насам. След датите за САЩ и Канада, The Final Frontier World Tour ще поеме към Европа за редица подбрани фестивали и стадионни концерти, които групата ще изнесе и в рамките на 2011 г.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
С това име ме карат да мисля, че са взели Бил Шатнър за продуцент. ![]() Шегувам се естествено, щом сме фенове каквото и да сложат за име винаги ще ги подкрепяме. Че малко плаши тази въпросна дума съм съгласен, но нека не се отчайваме прибързано. В доста права насока си в интерес на истината и заглавията на песните говорят подобно ![]() Но продуцент си е Кевин Шърли... научната фантастика ще е оснавна тематика в албума... и ще има 14 минутен епос за край на албума Който според Брус .. е Песента! Групата вече е подготвила и тематичната сцена и еди и на летните фестивали ще е именно с нея.. Брус споделя също че все още подготвят сетлиста за това лятно мини турне (преди издването на албума), но този път сета ще обхваща цялото им творчество плюс няколко песни от новият албум |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th August 2025 - 02:40 AM |