![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Не исках да правя тема само за Chickenfoot. Та, какво мислите за т. нар. "супергрупи", "звездни проекти" или чисто и просто събиранията на музиканти от утвърдени банди, които правят нещо различно или не толкова различно. Споделете и любими
![]() Та, за Chickenfoot... Joe Satriani, Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), басиста на Van Halen и Sammy Hagar. Получило се е нещо супер яко. Them Crooked Vultures също е добро. Да не пропусна и Northern Kings и Guitar Heroes. Та, вие? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Точно миксът на стиловете ми хареса, много по-добре е, отколкото ако бяха забили в излишна еднотипност с цел да изкарат хомогенен албум - чували сме доста, а и точно тези имена могат съвсем свободно да си позволят една по-експериментална разходка за спорта. Вече за продукцията - в началото ме смути, но от един момент нататък хич не успях да си го представя с ошлайфан звук това. Не знам дали са сформирали проекта с цел да запишат повече албуми или работата опира до еднократност, но определено ще се радвам да чуя още нещо.
Отново огромни благодарности на Svetyl по този повод. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 01:48 AM |