![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Така...Славянския път е,навярно, мироглед и вероизповедание на хората, осъзнали своите славянски корени и,естествено, гордеещи се с тях.Славянизма пропагандира за обединение на славянските народи, връщане на забравените традиции и вярата в древните божества. Според повечето хора това е налудничаво,но това ще кажете вие. Кажете,какво смятате по този въпрос. Аз познавам още само 4 души от цялата страна,които да са като мен и да не са позьор,естествено.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Девойко,ти правиш ли си труда да мислиш какво пишеш изобщо? Било илюзия,баба ми , точно сега е най-доброто време за това действие, когато света е в краката на Щатите, защото те бавно, но решително искат да властват на всякъде. Смятям че е крайно време един такъв съюз да покаже на американците,че силата им е нищожно в сравнение с тази на всичките обединени славянски народи. Били сме 5-6... Ето тук смятам за уместно да напиша "Без коментар"... а колкото до това още колко заблудени създания има под слънцето - не мисля че "точно" пък ти си човекът,който ще казва кой е залбуден и кой не. Вземи си преосмисли живота или пък ако по-ти харесва, продължавай да ближеш гъзовете на гнусните Американци... Било късно... Знаеш ли какво? Писна ми от това да си на всяко гърне мерудия, писна ми от твоя безмерен спам, писна ми постовете ти в теми по които и хабер си нямаш за какво става въпрос,писна ми от теб. Върви си слушай ManOwaR, нали са ти любимци,а и са американци...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:22 AM |