![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Така...Славянския път е,навярно, мироглед и вероизповедание на хората, осъзнали своите славянски корени и,естествено, гордеещи се с тях.Славянизма пропагандира за обединение на славянските народи, връщане на забравените традиции и вярата в древните божества. Според повечето хора това е налудничаво,но това ще кажете вие. Кажете,какво смятате по този въпрос. Аз познавам още само 4 души от цялата страна,които да са като мен и да не са позьор,естествено.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
1. Ако имаше повечко хора като мен, които са трезво мислещи, можещи да се адаптират в обществото, а не само да плюят по-силните - тогава също щяхме да се оправим. Напълно нормално е малка държава без ресурси и големи възможности, да зависи от други страни и да разчита на тях.
2. Значи ставаше си дума за обединение на великата славянска раса. За обединена велика славянска раса никога не се е чувало, не се чува и няма да се чуе. Напротив ние с братята сърби сме се бъхтили постоянно и с готовност ще се бъхтим пак сигурно ако ни се отдаде. С чехи и словаци имаме толкова общо като култура, колкото и с унгарци и германци - т.е. нищо. Те са едни хубави възпитани хора, а ние сме си простаци отвсякъде. Така че обединението на славянската раса е абсурд, който може да се зароди само в болен мозък. По-скоро можем да се обединим за няколко века пак с турците, че с тях явно се разбираме по-добре. 3. Да беееееееееее - като се обединим и заедно ще си плуваме в лайната, в които са затънали собствените ни икономики. Ако славянските държави в момента не получават помощ от Западна Еропа и Америка, няма да могат никога да излязат от дупката, в която са попаднали след Втората Световна Война и разделението на Изток и Запад тогава. Така че не ми говори глупости за обединение на славянски народи и не знам си още какво - нямам нищо против глобализацията, която е съвсем нормално явление, обаче да ми се говори за обединение на расови, културни и исторически принципи - това е наистина абсурдно. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:27 AM |