![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Така...Славянския път е,навярно, мироглед и вероизповедание на хората, осъзнали своите славянски корени и,естествено, гордеещи се с тях.Славянизма пропагандира за обединение на славянските народи, връщане на забравените традиции и вярата в древните божества. Според повечето хора това е налудничаво,но това ще кажете вие. Кажете,какво смятате по този въпрос. Аз познавам още само 4 души от цялата страна,които да са като мен и да не са позьор,естествено.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Значи искаш да ми кажеш че предпочиташ да си зависим от щатите от колкото от някой братски народ князе, нали ти писах, че вече 45 години бяхме зависими то братята славяни от СССР. какво повече да го коментираме? България е страна, която ще е зависима винаги, няма страна, която да е напълно независима, дори големите империи каквато е САЩ в момента. Но аз препочитам да завися от тези с които ми изнася, отколкото да се родея по някакъв генетичен принцип, защото ако сега се обединим все слвяни и се появи нов Сталин, той ли трябва да бъде моя водач? Ми ти ходил ли си някога в западна европа, за да направиш разлика от България и Сърбия например, за каква култура на хората става дума, за каква чистота по улиците, за каква любезност? Ми знаеш ли, че на един приятел в Германия му бяха казали - внимавай, че тук има много българи и албанци, които само гледат как да те преметнат - преди да са разбрали, че е от България. Ми как си милисш, че може да обединиш нас и сърбите с чехия и полша, които са на светлинни години пред нас? Ми как си мислиш, че може да обединиш нас, които сме православни, с тях, които са католици - или смяташ да почнем всички да се кланяме на древните славянски богове? Аз съм космополит и ще съм щастлив ако някой ден света не еразделен и където и да отида да се чувствам щастлив независимо от расовата и националната си принадлежност. Защото аз слушам запдна музика, защото чета западна литература и не искам да се ограничавам само с нашенските достижения само и само защото съм роден в България. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:25 AM |