![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Така...Славянския път е,навярно, мироглед и вероизповедание на хората, осъзнали своите славянски корени и,естествено, гордеещи се с тях.Славянизма пропагандира за обединение на славянските народи, връщане на забравените традиции и вярата в древните божества. Според повечето хора това е налудничаво,но това ще кажете вие. Кажете,какво смятате по този въпрос. Аз познавам още само 4 души от цялата страна,които да са като мен и да не са позьор,естествено.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
1. Да изкажа мнение за Омразата. Според мен това чувство по принцип може да бъде по-скоро подвеждащо. А иначе... наистина аз лично не мразя никого... друг въпрос са топлите ми чувства към малцинствата и други подобни....
2. melhaer, научи се да пишеш и след това пиши за Хитлер и каквото и да е. 3. [QUOTE] ми аз това го разбирам като това да харесваш хора които са с арийска външност и се мисля за по-висши от другите...което автоматично означава, че се кефиш на някви фашисти, национал-социалисти, скинари, или както там се наричат себе си тия боклуци... [/QUOTE] Звучи меко казано смешно... аз като съм със светло-кестенява коса начи съм някъв фашист? Е чак сега разбрах защо адаша толкова време говореше за това, че съм фашист! То заради косата! 4. [QUOTE]Какво расистко има в това да се имаш за славянин. Аз също съм славянин,ама не съм расист.[/QUOTE] Да си останем само с първото изречение ![]() 5. [QUOTE]Ти или си луд или те кефи да се правиш на такъв.QUOTE] (По повод изказване на Княза). То не е лошо да си луд, дори напротив. ЗА ЯВОР: 6. [QUOTE]1. Ако имаше повечко хора като мен, които са трезво мислещи, можещи да се адаптират в обществото, а не само да плюят по-силните - тогава също щяхме да се оправим. Напълно нормално е малка държава без ресурси и големи възможности, да зависи от други страни и да разчита на тях.[/QUOTE] 6.1.1. Съгласен съм, че хората трябва да се адаптирам към обществото, а не да го променят, защото самите те са обществото. 6.1.2. За кой по-силен говориш? 6.1.3. Да... трябва да зависим от други, НО ТОВА НЕ НИ ПРАВИ МАЛКА ДЪРЖАВА БЕЗ РЕСУРСИ И ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ! А по принцип в днешният свят дори и ресурсите нямат особено значение... или явно леда е станал най-важният ресурс в европа (имам предвид доста силните скандинавски държави, които нямат много ресурси, но са силни). 6.2.1. Явно сега се чува! 6.2.2. ЧЕ ТИ СИ ПРОСТ СИ ЛИЧИ! 6.3.1. ПРОСТО ИСКАМ ДА ПОВТОРЯ ЧЕ СИ ПРОСТ! 7. [QUOTE]ма ние сме народ съставен от путки и никога не сме могли сами да направим нещо[/QUOTE] Само като четем какво пишеш, разбираме, че си прав. 8. [QUOTE]китай отново ще е свтовна империя и то съвсем скоро[/QUOTE] ![]() 9. мисля че никога няма да са, най-малкото защото никога не са били. ![]() ![]() Предполагах, че си гениален, ама чак пък толкова!? 10. [QUOTE]Ми ти ходил ли си някога в западна европа, за да направиш разлика от България и Сърбия например, за каква култура на хората става дума, за каква чистота по улиците, за каква любезност? [/QUOTE] АКО ХОРАТА ТУК БЯХА ЧИСТИ... НЯМАШЕ ГАДНИ МАЛЦИНСТВА И ДРУГИ ПОДОБНИ И ТУК ЩЕШЕ ДА Е ТАКА! [QUOTE]Ми знаеш ли, че на един приятел в Германия му бяха казали - внимавай, че тук има много българи и албанци, които само гледат как да те преметнат - преди да са разбрали, че е от България. [/QUOTE] СЪВСЕМ САМ ОБОРИ ПО-ГОРНИТЕ СИ ДУМИ! ЯВНО И В ГЕРМАНИЯ ИМА ПРОСТАЦИ, КРАДЦИ И Т.Н.! Схващаш ли? Тука има мангали и какви ли не идиоти... там също ги има! А друг въпрос е че са дошли от тук! Със сигурност Княза говори точно против тях! 11. Яворе, ти си идиот. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:17 AM |