![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Намерих това преди няколко часа
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717 ![]() |
Моля, имайте предвид, че при влизане в стадиона ще бъде поискано доказателство за точната възраст на детето. Ако придружителят не може да предостави такъв документ, е възможно да се наложи закупуването на стандартен билет за детето. За документ ще се счита освен Акт за раждане и валидна ученическа карта. Моля, носете и попълнена декларация.
За да бъдат допуснати в рамките на фестивала лица до 16 г, те трябва да бъдат с родител или придружител. Един пълнолетен може да придружава максимум две деца или малолетни. Родителят или придружителят трябва да притежава валиден билет за фестивала и при влизането в стадиона трябва да предостави попълнена декларация с данните на детето. Моля, носете два екземпляра от декларацията. Единият се дава на охраната при влизане, а вторият остава за Вас в случай, че ви бъде поискан за повторна проверка от полицията вътре във фестивалната зона. Някой ще ми поясни ли, лице на 16 години може ли да бъде смятано за придружител? Също така ако намерим някой случаен метъл, навит да влезе с нас и имаме ученическа карта и декларация, ще имам ли проблеми с влизането ми в стадиона? Предварително мерси за помощта. ![]() -------------------- ![]() R.I.P. Chuck |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 08:46 PM |