![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Така...Славянския път е,навярно, мироглед и вероизповедание на хората, осъзнали своите славянски корени и,естествено, гордеещи се с тях.Славянизма пропагандира за обединение на славянските народи, връщане на забравените традиции и вярата в древните божества. Според повечето хора това е налудничаво,но това ще кажете вие. Кажете,какво смятате по този въпрос. Аз познавам още само 4 души от цялата страна,които да са като мен и да не са позьор,естествено.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат 2. melhaer, научи се да пишеш и след това пиши за Хитлер и каквото и да е. знаеш ли, че някак си ме мързи да си проверявам всички постове за правописни грешки и то точно заради Адолфо Педолфо, и то точно заради това да не обидq някой тъпанар, който се кефи на Хитлер. Цитат ми аз това го разбирам като това да харесваш хора които са с арийска външност и се мисля за по-висши от другите...което автоматично означава, че се кефиш на някви фашисти, национал-социалисти, скинари, или както там се наричат себе си тия боклуци... Цитат аз за това със Зиги се разбрах вече.
Цитат 7. Цитат ма ние сме народ съставен от путки и никога не сме могли сами да направим нещо Само като четем какво пишеш, разбираме, че си прав. ми да прав съм, защото докато има расиситки и нацистки смотаняци като теб в тая страна няма да се оправим, защото за вас винаги са виновни единствено и само малцинствата. а за това, че сме путки говори факта, че от 1 300 години история сме били по малко от половината от това време самостоятелни. Цитат 8. Цитат китай отново ще е свтовна империя и то съвсем скоро 9. мисля че никога няма да са, най-малкото защото никога не са били. Предполагах, че си гениален, ама чак пък толкова!? глупако, ти някога чел ли си история бе? абе вярно, че руската империя е била славянска в голямата си част, но основаните и ресурси са идвали от земите, където не е имало жив славянин, те и затова сега ядат големия и твърдия от чеченците, а за китай какво да ти кажа? те ако не са били една огромна империя, която е оказалал голямо влияние на света не знам за кой...не е задължително, както знаеш преполагам, една империя да е присъства в целия свят чрез военни части, за да се каже, че е велика, то е достатъчно да се споменат религизните учения възникнали в китай и влиянието което са оказали и продължават да оказват... Цитат 10. Цитат Ми ти ходил ли си някога в западна европа, за да направиш разлика от България и Сърбия например, за каква култура на хората става дума, за каква чистота по улиците, за каква любезност? АКО ХОРАТА ТУК БЯХА ЧИСТИ... НЯМАШЕ ГАДНИ МАЛЦИНСТВА И ДРУГИ ПОДОБНИ И ТУК ЩЕШЕ ДА Е ТАКА! навсякъде има малцинства, но за хората там това не е проблем, защото оценяват човек по неговите качества, а не по цвета на кожата му или произхода, но това ти няма да го разбереш никога предполагам. Цитат СЪВСЕМ САМ ОБОРИ ПО-ГОРНИТЕ СИ ДУМИ! ЯВНО И В ГЕРМАНИЯ ИМА ПРОСТАЦИ, КРАДЦИ И Т.Н.! Схващаш ли? Тука има мангали и какви ли не идиоти... там също ги има! А друг въпрос е че са дошли от тук! Със сигурност Княза говори точно против тях! има простаци защото ние сме ги създали и сме ги изнесли към ЕС. и като цяло да ти кажа, нацистиките копелета като теб, или както там се наричат са най-долната пасмина на света, смотани дебилясали олигофрени, които са толкова комплексирани и неуверни в способностите си, че освен да показват омраза към другите не могат да направят нищо друго - не защотото не искат, за защото не могат. и се замисли за това защо нацистките движения стнаха по-силни в източна европа и други бедни страни, а не в по-развитите? защото бедността ражда омраза и тъпанри като теб, заради това, че не могат да постигант нищо решават, че най-доброто нещо е да мразят. FUCK THE NAZI п.с. нека сам Явое да ти отговори на другите неща! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:12 AM |