![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Така...Славянския път е,навярно, мироглед и вероизповедание на хората, осъзнали своите славянски корени и,естествено, гордеещи се с тях.Славянизма пропагандира за обединение на славянските народи, връщане на забравените традиции и вярата в древните божества. Според повечето хора това е налудничаво,но това ще кажете вие. Кажете,какво смятате по този въпрос. Аз познавам още само 4 души от цялата страна,които да са като мен и да не са позьор,естествено.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Приятелю Sturmfuhrera, аз ако съм прост, то ти с това свое изказване се показваш като един наистина явно интелегентен и умен човек
![]() 6.1.2 Говоря за това, че преди хората тайничко са си псували могъщия Съветски съюз, но са му лизали задника, а сега същите тези хора усилено плюят по Америка, вече малко по-открито, защото уж им е дадена лека свобода на израза, вместо да искат да настигнат този по-силен. 6.1.3 Ами малка държава сме - при това наистина сме без ресурси. Нещо не виждам силно развитата ни тежка промишленост, нефтена промишленост или някаква друга промишленост. Колкото до скандинавските държави - каза голяма глупост - Швеция е един от най-големите износители на стомана, по крайбрежието на скандинавския полуостров има големи залежи на петрол и като цяло тези скандинавски държави са на светлинни години от нас, така че за сравнение с тях и дума не може да става. По-добре ни сравнявай с някоя сравнително стабилна държава от третия свят, а не с водещи европейски държави. 6.2.1 Нещо не разбирам за какво се чува ?!? Може нещо в главата си да чуваш ?!? Ако ми говориш за славянска федерация - е те по-голям абсурд от това нещо няма. Такива неща се чуват само от крайните изказвания на олигофрени, които живеят в някаква тяхна реалност. На следващите два поста няма смисъл да отговарям - сигурно съм прост щом такава ерудирана личност като тебе го казва, макар че ти пожелавам да станеш и ти толкова прост като мен. Нататък - следващите ти изказвания са от тези на melhaer, мисля че той ти е отговорил - ама да ти кажа и аз - логиката ти е страшна. Показваш завидно неразбиране на прочетеното. Просто съм потресен от това как изкривяваш думите и как ги тълкуваш. Говориш абсолютно наизуст и без въобще да си разбрал за какво става дума. И по въпроса дали съм идиот - ами ако ти се смяташ за "нормален", то тогава аз определено трябва да съм идиот. Лошото е че съм почти убеден в обратното. С целия си пост ти не казваш почти нищо, а само се опитваш да се хванеш за някоя дума и да я изкривиш, така че да ти допадне на критиката. Я се опитай да измислиш нещо по-смислено с нещастния си мозък и тогава тръгни да спориш. Като си решил, че си нещо велико, поне го покажи по някакъв начин, а не карай хората само да ти се смеят на тъпите изказвания от които явно прозира твоят не до там голям интелект. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:22 AM |