![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Така...Славянския път е,навярно, мироглед и вероизповедание на хората, осъзнали своите славянски корени и,естествено, гордеещи се с тях.Славянизма пропагандира за обединение на славянските народи, връщане на забравените традиции и вярата в древните божества. Според повечето хора това е налудничаво,но това ще кажете вие. Кажете,какво смятате по този въпрос. Аз познавам още само 4 души от цялата страна,които да са като мен и да не са позьор,естествено.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 8 2004, 08:11 AM) ХАхаха,моя компа не е правен от жълтури . Точно това ми обясняваше баща ми, който е програмист, когато го питах за нечовешкото развитие на японците в тази насока, и той ми каза,че всъщност при тях работата е по-друга и нищо което се произвежда там не е измислено там и още пвоече - те не са най-напреднали в това производство на компютри. Опаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа тате. Този път малко нищо не каза. Много поздрави на колегата програмист, дето ти е баща. И да не би компютъра ти да е сглобен в братска славянска държава ? Всички компютърни фирми масово са изнесли производството си в жълтите страни, малко са останали и в гадната капиталистическа Америка. Японците вярно след войната са копирали доста американците и въобще са окрали яко технологии наред, но доста бързо са задминали останалия свят със своето трудолюбие и отдаденост на работата и фирмата. За сведение - до преди 15тина години в Япония не са чували за такова нещо като отпуска. Също така сега там мобилните им комуникации са на такова ниво, за което останалия свят може само да си мечтае, колите им са признати в цял свят за най-сигурни и качествени и въобще не може никой да се сравнява във високотехнологично отношение с япошките. Така че отричането на азиатските страни и по-специално Япония, като водещи страни във високите технологии, си е почти толкова абсурдно, колкото да твърдиш, че славянското племе е велико. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:33 AM |