![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 27-June 03 Потребител N: 182 ![]() |
Ами като гледам той не е вземал участие в най-важните спорове, което ме кара да мисля, че не разбира, а и нали той ви е шефа?!?!? Или съм разбрал грешно? Трябва да разбира от метл...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Хе-хе, полъскан съм, че ми се обръща такова внимание...
Първо да уточня - не съм шеф, просто аз събрах хората... аз се занимавам със сайта... и давам наредби ![]() ![]() ![]() ![]() -------- Не, че искам да се оправдавам, но: 1. Вярно е че не взимах участие във важните спорове (Slipknot, Limp Bizkit, Linkin Park), но интернета ми е през бтк -> 2лв/час...просто няма как 2. Тази година бях подготве - много учене 3. Занимавам се със сериозна работа все пак... Няма много време... А иначе не мога да кажа, че НЕ разбирам, но не мога да кажа и, че РАЗбирам... Отбелязах отговор 3)... Все пак слушам метъл едва от 4 години... Има време, още съм млад... хе-хе ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:29 PM |