![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Интересно ми е какво мислите за групата и за новия албум като цяло. Още с първия запис си изградиха специфично звучене, по което всеки да може да ги разпознае веднага. В момента се стараят да надграждат - доста успешно, ако питате мен. Новото им товрение ми допадна също страшно много. В момента съм го сложил на repeat да си се врътка, нямам и намерение в близките няколко часа да го спирам.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
На първо слушане ми хареса и на мен, но с уговорката, че бих разкарала баладите от тавата.
![]() Ъпдейт, албумът ми се впива като пиявица. "Of Love, Lust And Human Nature" и "The Visionary" са новите виновници, не знам докъде ще го докараме така. Нещо ме радва допълнително много в употребата на клавира тук, особено в споменатата "Winter's Sting", "Lights Are Many" и колегите им. Хубавото е, че от няколко албума насам Kiuas градят особено характерен имидж, с все вмъкването на акустичните елементи се получава красив и лесно разпознаваем почерк, който им пасва перфектно. Благодарско на момчетата за новата порция музика! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th August 2025 - 01:11 PM |