![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 24-October 09 Потребител N: 3602 ![]() |
Целта на този тест е да определи половата насоченост на вашия мозък.
Няма правилни и грешни отговори. Резултатът показва количеството мъжки хормони, които вашият мозък (не) е получил между шестата и осмата седмица след зачатието ви. Количеството мъжки хормони, получени тогава, се отразява върху личните ви предпочитания, ценности, модели на поведение, стил и др. за теста тук |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
12/16 на теста с фимейл ор шимейл. Деа.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 26-February 10 Град: Пазарджик Потребител N: 3747 ![]() |
12/16 на теста с фимейл ор шимейл. Деа. водиш ме само с две ![]() иначе,съм 330: Резултат между 300 и 330 точки означава, че при съответния човек мъжкият и женският начин на мислене се припокриват, т.е. този човек е стъпил с единия крак в едното поле на половата ориентация, а с другия крак - в другото поле. При такива хора няма ясно изразено предпочитание към мъжкия или женския начин на мислене и те обичайно проявяват гъвкавост, а това е значително предимство при колективното решаване на проблемите. Такива хора са предразположени да завързват приятелства както с мъже, така и с жени. -------------------- I do not kill with my gun;
he who kills with his gun has forgotten the face of his father. I kill with my heart. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th May 2025 - 10:21 PM |