![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Странно е, че точно в този форум няма тема за тях, а се намират не един или двама, които ги слушат, сигурен съм.
Няма втори албум като Dance of December Souls. Не съм много по дуума, но ранните им неща си ги тача. След смяната на звученето най-много съм въртял Discouraged Ones и Tonight's Music, въпреки че не ги харесах на първо слушане. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Тези хора от НМА са просто престъпници, не знам как, но трябва да се направи някакъв опит да им се срежат крилцата, за да спрат да пишат черни точки на България по света и у нас благодарение на тях. Щастлива съм, че не са канили нито една моя любима банда, защото знам какво е да очакваш и накрая да се получи такава грозотия (макар при друг да не е било чак такова нещо).
![]() Споделиха ми идеята повечко хора да пишат на Господари на Ефира, не казвам, че предаването е висина в правораздаването, но все е някакъв опит. Та, на когото му се отделят по няколко минути, комай това им е мейлът gospodari@gospodari.com. Имам предвид, че при тях нещата не са кауза пердута, казвам го, защото съм виждала сама как реагират на 2 пъти на оплаквания. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 02:26 AM |