![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Я да ви видим сега до къде се простират знанията и фантазиите ви...
Ще е хубаво да драсвате и по едно/две изречения защо сте дали съответния отговор. ![]() М/у другото под "по-развита цивилизация, живяла на Земята преди нас" разбирам теориите на Е. Блавасткая за анлантите и лемурийците. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Нима поезията е дело на еволюирал примат?
Зная, че биологично хомосапиенс е сравнително нов вид и споменатия, многоуважаван от повечето дечурлига, Тиранозавър едва ли е имал честта да опита човешко месце. Когато задавах въпросите от предишния си пост, аз нямах впредвид материята или сегашното ни разбиране за човека, а и за всичко, що виждат очите ни; и се питам, как така на времето е имало учени и авантюристи, които са търсили отговори всеки ден и често са опровергавали сами себе си, за да преоткрият материята на въпроса, а ние сега четем съответния учебник или труд, или още по-добре - надникваме в интернет, и то само, защото инак няма да изкярим я стипендия, я парична помощ от мама и тати... Пари, удоволствия - и това не откриваме ние, а пак наготово, от вечеизмисленото и откритото се възползваме - то е даденост, което понятие в нашето съзнание прераства до своеобразен абсолют. Аз приемам знанието и науките, но не като аксиоми за самия мен и за всичко около мен, а като една основа, върху която всеки от нас стъпва, за да не потъне в калта на ограничеността; и тази основа не е моето "всичко", а е едно добро начало, от което всеки поотделно, или всички заедно(и двата пътя се крепят на познанието и мисълта) да откриваме, а може би и да построим нашето ВСИЧКО! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 03:34 AM |