![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Народе, кво мислим за приятелството между жените и мъжете. Аз все си мисля, че винаги от едната страна ще има нещо към другата. Винаги. Ъх, тийнпроблем стайл, но споделям темичката, щот ви обичам {}
С повече описания ще стане гейско, затова сте вие оттук нататък. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук обаче идва въпросът как могат да са добри приятели, ако не се харесват.
![]() Като цяло съм на мнението на blood - колкото повече се сближават двамата, толкова повече започва (поне) единият да иска още нещо. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Като цяло съм на мнението на blood - колкото повече се сближават двамата, толкова повече започва (поне) единият да иска още нещо. Всички сте еднодушни, че прекаленото приятелство в крайна сметка води до трайно отъркване на определени части от тялото. Никой не се замисли, че изискванията за приятел и потенциално гадже са различни, също както изискванията за програмист и системен администратор. При приятелството е най-определящо доверието между двата индивида. Докато при връзката обикновенно е определяща външността на единия индивид и влиянието и финансовата обезпеченост на другия. Също определяща разлика е, че релацията приятел-приятел е много към много, докато при гадже-гадже релацията е 1 към 1 (в някои страни е 1 към повече). При установяване на връзка и последващото и прекратяване, обикновено двата индивида имат нулево желание да се виждат въобще. Заради потенциално бързо прекратяване на връзката си, индивидите не престъпват към задълбочаване на взаимоотношенията си ами държат на приятелството си. Също други определящи фактори са географски дадености, като както релефа на единия от индивидите, така и географското местоположение на индивидите (всички знаем, че "междуградските" връзки не са най-прекрасното нещо на света). Други фактори могат да бъдат влечението на единия индивид към богати мъже, престъпници и т.н.т и нежелание на другия да се забърка, различни влечения в различни насоки, пристрастеност към цигарите на единия и непоносимост на другия, влечение към мотори на единия и страх от мотори на другия и така нататъка.... -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 06:42 AM |