![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 3-November 07 Град: Пловдив Потребител N: 2402 ![]() |
Нека се представя и аз.
Казвам се Анастасия, Приятелите ме наричат Настя или Котьоф На 15 съм 13 януари Живея в Пловдив Сравнително ниско чуечко съм - 1.54 за килограмите си не знам. За цвета на косата си все още не мога да определя, доста пъти съм се боядисвала: кестеняво - черна с бял бритон. Очите са ми тъмно кафяви Атеистка съм, не вярвам в съвпаденията Пуша,Пия - в мярка. Татуировки все още нямам , но мисля скоро да си правя къси ръкави. Обици имам на езика,носа и устната. Любимите ми музикални стилове се простират в доста голям диапазон Траш,Хеви,Блек,Дет,Готик,Ню /изключително малко и все пак го има/, хард рок, фолклорен. През свободното си време попринцип излизам за по бира с приятели, чета лично творчество или пиша. За слушането на музика не споменавам , защото е постояно. Научих за сайта ровичкайки се късно вечерта в google, доста е интересно. Мисля цяла нощ да се занимавам с разглеждането на постнани мнения и теми. Та,това за мен. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Днес бях в магазина на техните. Направили са й мини олтар, на който на една от снимките отгоре като с печат бе праснат надписът "Убийство".
Всичко заобикалящо ни е просто толкова кално вече... А ние? - Бездушно превиваме врат и мълчиме, позорно мълчим. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 10:06 PM |