![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Как може да няма тема за тези гении? Няма толкова философска музика, няма такива прогесарски моменти - няма такъв вокалист!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Мен точно това ме дразни изключително. Нито е оригинално, нито е нещо хубаво, нито актуално. От както прочетох описанието на албума от ДГ преди месеци си го представях точно такъв звука. Не знам каква е целта да се прави албум, който все едно е бил направен през 73та. Превземки от страна на ДГ, слаби композиции, слаби вокали, песните не си пасват и звучат все едно са взети семпли от 10 различни албума, няма никакво усещане за "албум" освен гадния звук.
Не знам, за мен това е върха на безидейността на ДГ. Наистина не вярвах, че ще излезне албум, който да направи така, че Scarsick да се откроява като пример за подражание. Както прочетох в един форум за албума "laughingly bad". Това си е моето мнение и моето виждане за групата де, така че на който му харесва - приятно слушане. Аз официално се отказвам от ПоС и нямам намерение да следя идните им издънки/прояви. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:25 AM |