![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
The Politics of Ecstasy е най-силното им нещо според мен.
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Що се отнася до въпроса в заглавието на темата: Dreaming Neon Black. Не ги бях слушал от години, но покрай някаква новина за новия им албум, ме хвана някаква нсоталгия и това беше албумът, към който посегнах инстинктивно. Някак си най-завършен и концентриран ми идва. По-малко песни, но няма слаби, а и са някак си най-емоционално натоваремни и съответно надъхващи. This Godless Endeavor и Dead Heart, In a Dead World (WTF @ липсата на гласове за него, между другото) също са много яки, но в тях има няколко песни, които се усещам, че просто чакам да свършат, за да стигна до нещо яко. А аз обичам да слушам цели албуми.
Новия в момента го слушам точно за първи път и съм на третата песен, но засега ме кефи доволно. Крачка точно в никоя посока в креативно отношение, но яки песни. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 12:18 AM |