![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 26-June 04 Потребител N: 536 ![]() |
Та мисля,че тази тема би била интересна.Ще ви обясня какво имам впредвид.Представете си следната картина:
DEATH FEST - 500-600 метъли.Идват 70-80 скинара и им налитат.От метълите навити да се бият са едва 20тина,които се отказват бързо,заради численото преимущество на опонента.За 2-3 минути мнозина от металистите са обезобразени.На други са взети цигарите,алкохола,парите...След малко същата група скинари налитат на 10 пънка.Десетимата се бият заедно и се пазят един друг.Издържат 15тина минути на натиска.Претърпяват поражение,но успяват да избягат.Някои скинари са дори по-пострадали от тях. А какво би се случило с бръснатите,ако всички метълчета бяха скочили заедно? Чувал съм и за други такива случай... На какво се дължи всичко???Според мен е заради липсата на единност... Тя е проблема на метълите... Ако някой не мисли така,нека ме опровергае с факти... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Мога да ви кажа, че т.нар. БГ скинове са абсолютно тотални позьори. Аз се съмнявам да има и 5% от всичките тия, които някога са позирали с Мартинс-и, нашивки, бомбъри и т.н., да продължат да си следват идеологията. Много добре ги знам, истински скинове няма да видите по мачовете да пеят малоумни песни или да се разхождат из центъра да се правят на отоврени. Е те това са те - ПОЗЬОРИ!!! Цялото това увлечение им е до време. Истинските скинхедс са ъндърграунд! Да споменавам ли за примерите от моя квартал? Айде:
1. Един пич с татуировка на СС, на рамото. Тоя пич след 2-3 години почва да се дере с бръснач, за да заличи некадърната татуировка. Тръгва да пуска дълга коса и да се носи като типичен чалгар. Най-якото обаче в цялата история, е че тоя пич е чистокръвен манго, ама само той се прави, че не го знае. Това разбира се не му пречи да нашари един куп стени с надписи Наци пауър и 120г. Адолф Хитлер, Хитлер е жив и т.н. ![]() ![]() ![]() 2. 96-97 година - силните години на ЦСКА - стават шампиони и т.н. Трябва да ви кажа, че една цифра от 15-20 човека бяха толкова запалени скинари с червени шалове, Мартинси, бомбъри, ножове, карабинери. Сега същите тези са едни от многото свлечигащници, чийто живот се осмисля чрез марихуаната и нищо друго! Та така за това причудливо явление. То е като рап/ню метъл/чалга/денс модата - до време и буди смях. Тру скинхедс са ъндърграунд и не бият толкова на очи. Тия които ги виждате да правят разни мизерии обикновено след 2-3 години сменят имиджа защото им е влязъл малко мозък в кухите кофи или просто вече не им е интересно и им е омръзнало. -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 10:57 PM |