![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Ще си призная, че не съм чела абсолютно всички стари теми и не знам дали въпросът не е обсъждан и преди, но със сигурност няма скорошни постове по темата, така че... Очаквам да чуя мнението ви. За или против? Ако имате някакво отношение кажете какво е... и най вече защо сте на тази позиция.
-------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Сексуалната енергия е много силен стимул, ако не смисъл.
Иначе за смисъла съм съгласна - йок. И ще ти цитирам Том Габриел: Is it stupidity, shortsightedness, ignorance, that keeps me from leaving here, and leaving instantly, from abandoning this storm which threatens at every given moment to consume me, to destroy me? Or is it professionalism, determination, vision? I can't decide. What I know is that what is happening here is Celtic Frost, in all its characteristic and parallel beauty and destructiveness. It is us. It is me. And that is perhaps more than I can bear. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:15 AM |