![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
![]() ![]() ![]() Освен това далжа еднооооо мноооого голямо извинение ![]() И най-накрая искам да споделу с вас моето мнение, че ако анкетата бъде успешна тоест на нея отговорят колкото се може по-голям брой юзъри то моето очакване е на всичките 10 пункта да има по равно гласове тъй като аз мисля, че нума стил, в който да няма комерсиални групи...е, сега като, че ли съжалявам, че написах предположението си, но както се казва Гласувайте по съвест ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 11 2004, 08:13 AM) Комерсиализацията въобще не застрашава стиловете по никакъв начин. Това че една група започва постепенно да прави по-комерсиална музика, въобще нищо не значи. Хората ги правят тея неща за пари и си е тяхна работа. Като че ли не се появяват нови и свежи групи постоянно, ебати. Ето вижте го любимия ви утепан блек метъл. Големите групи се "комерсиализираха" и вече дори феновете на Slipknot ги слушат. Ама в същото време се появяват постоянно някви нови млади групи които са толкова тру, че серат само в гората.И освен това на мене лично поне по-модерния блек метъл, който правят "комерсиалните" групи, ми харесва повече от тру мизериите. Баси! Ти си жесток просто! Кефиш ме максимално! Толкова си смислен, че просто няма начин да не бъдеш отличен, сред пишещите в този форум! Такава бърза и конкретна мисъл! Респект! -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:16 PM |