![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 26-June 04 Потребител N: 536 ![]() |
Та мисля,че тази тема би била интересна.Ще ви обясня какво имам впредвид.Представете си следната картина:
DEATH FEST - 500-600 метъли.Идват 70-80 скинара и им налитат.От метълите навити да се бият са едва 20тина,които се отказват бързо,заради численото преимущество на опонента.За 2-3 минути мнозина от металистите са обезобразени.На други са взети цигарите,алкохола,парите...След малко същата група скинари налитат на 10 пънка.Десетимата се бият заедно и се пазят един друг.Издържат 15тина минути на натиска.Претърпяват поражение,но успяват да избягат.Някои скинари са дори по-пострадали от тях. А какво би се случило с бръснатите,ако всички метълчета бяха скочили заедно? Чувал съм и за други такива случай... На какво се дължи всичко???Според мен е заради липсата на единност... Тя е проблема на метълите... Ако някой не мисли така,нека ме опровергае с факти... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 26-June 04 Потребител N: 536 ![]() |
Цитат(Mormegil2 @ Jul 11 2004, 07:47 PM) Цитат(Street-PUNK-oi! @ Jul 11 2004, 02:53 PM) Цитат(Mormegil2 @ Jul 11 2004, 11:47 AM) на безмозъчни побойници и комплексари меко казано аз такива пънкове в България не познавам Това никога не съм го мислил и никога не съм го казвал...Недей да си измисляш... Ама аз да съм споменал, че си го казал? в посовете си говориш само за някакви измислени пънкарски мелета това не съм си го измислил не че ти казвам, какво да говориш(нямям такива амбиции) прото се ядосвам на имиджа, който създаваш на пънкарите с постовете си Къде съм говорил за измислено меле???Кажи! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 08:11 AM |