![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ето, на! Говорете сега.
Излейте си цялата сляпа невежа злоба върху чернокожите. Приятно прекарване! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Мен пък маса ме кефи написаното по-горе. Чел съм го и в ebane.net, ама почти го бях забравил...
- Melhaer, ккаво според теб дължим на циганите ??? Ти виждал ли си ИЗОБЩО работещ циганин ??? Като изключим чистачите он ВОЛФ, аз не съм виждал... А един просещ циганин направо ми заяви, че трябва да работят маймуните, да станат хора; те - циганите били гъзари, и затова не работели !!! ... Беше на центъра и пред много хора, та само това го спаси от разпиляване по паветата... ------------------ (сега малко размисли от дядо ви)-------------- Като работите и учите едно 10-ина години, за да постигнете нещо голямо, вашата ГОЛЯМА МЕЧТА, вие жертвате доста неща по тоя път. Въпросният път си го вървите (пълзите, тичате) сами, най- често без помощ отвън, доста често другите ви пречат. Жертвите накрая се изплащат, защото сериозната работа води (съвсем естествено) до по- висок жизнен стандарт. Почваш да изкарваш добри пари, позволяваш си неща, за които преди само си си мечтал, но пък си и правиш една равносметка - кое е стойностно за теб и кое не е, кой ти е помогнал и кой не е, кой ти е истински приятел и кой - другар за по бира... Тогава почваш да оценяваш нещата, които Държавата прави за теб. Най- често отрицателно. Почваш да четеш вестници и да се заслушваш по новините, защото ти вече си Участник в шибаното управление на държавата - с парите, които плащаш като данъци. И ако работиш за 100 лв заплата - ясно е, че ти е през оста на симетрия какво става с данъците ти, но ако плащащ примерно 500 лв данъци, вече не ти е все едно за какво отиват тия пари. Дали за заплати на учители (които образоват шибаното следващо поколение), дали за заплати на полицаи (които пазят подобието на ред в шибаната ни Татовина), или за прословутото " депутатско кюфте". Дали тия пари отиват за пенсията на майка ти и баща ти (дето са работили 30-40 години за шибания социализъм, и реално са построили повечето от това, което виждаш около тебе), или за социални помощи за Манго и Айшето, дето нямат 5 работни дни стаж, цял живот лежат по центъра и с просия си докарват ~ 50 кинта дневно... Все едно ли ти е, пич ??? Щот` на мен не ми е !!! И единствената причина да мисля за емиграция, е шибаното управление на смрадливата ни държавица, в която май е най-добре да си циганин. Щото всеки българин, който се опитва да дръпне напред, веднага го дърпат назад. Което обяснява защо до казана на българите в Ада няма пазач. --------------------------------------------------- Айде със здраве, и учете, за да работите за циганите ! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:32 PM |