![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ето, на! Говорете сега.
Излейте си цялата сляпа невежа злоба върху чернокожите. Приятно прекарване! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
AZ PRO4ETOX CELIQ GOLQM DALAG POST
iskam da kaj asamo 4e az poznavam mnogo xora ot malcinstvata ...imam mnogo priqteli turci, kumata mi e armenka i kakvo li oste ne samo ste kaja 4e minala godina prekaraxme lqtoto s maja mi na Varvara (znaete kade e mislq) kato jiveexme za nqkolko dena pri edni sladurkovci cigani koito bqxa sigurna sam po-4istoplatni ot neznam kolko balgari...be6e gotino spaxme u tqx srestu 5 leva ne ni pravexa problem 4e sme s ku4eto ni i be6e naistina gotino i tova lqto ste sam pri tqx... 2. poneje ako se vpusna v taq bezdanna tema ste stane i moq post gramaden samo ste kaje zamislete se de : ciganina ne raboti - sto stoto nqma rabota ili stoto go marzi ami koi vzima cigani narabota pri tozi neosnovatelen rasizam - to po skoro spored men si e diskriminaciq to4nata duma- nikoi ne predlaga rabota ili ne vzima na rabota cigani E DOBRE DE AMA TI CHOVECHE (CHETQSTIQ V MOMENTA) AKO SI CHOVEKA x I TARSISH RABOTA- KVO STAVA NIKOI NE TE ISKA STOTO TE SOCHAT S PRAST I TI VIKAT MANGAL MRASEN I KATO TE GONQT OTVSQKADE...KVO STAVA SLED IZVESTNO VREME- EBATI I MARZELIVITE MANGALI STO NE BACHKAT MI VISQT NA POMOSTI BEEEE .... AAAA I KVO KOLELOTO SE VARTI ....ako ti si na tova mqsto ako v darjavata mi izvednaj se zakleimqt xorata X ot koito si tochno ti... znaete li kolo vrazki trqbvat sred ciganite za da se uredqt da bachkat vav Volf da sabirat stotinkite ot obstestvenite kenefi...ne znaete qvno ...ami pitaite nqkoi az poznavam cigani koito badhkat poznavam i takiva koito gi marzi da kradat dori... oste nesto koeto mislq 4e e vajno ....v tazi darjava ciganite rajdat deca zastoto edinstvenoto sigurno nesto koeto darjavata im dava sa detskite i pomostite za rajdane (tuk ne govorim i za tova 4e ciganite prezervativi ne izpolzvat...) offf moga da kaja mnogo oste nesta no ako pro4etete i tova koeto sam napisala...pak e faida -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:42 PM |