![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
IRON MAIDEN озаглавиха новия си албум "The Final Frontier", премиерата му е насрочена за края на лятото. Тази новина идва с обявяването на датите за турнето на бандата в Северна Америка с DREAM THEATER като специални гости. Програмата им стартира на 9-ти юни в Далас и приключва във Вашингтон на 20-ти, което го прави най-интензивното за територията от години насам. След датите за САЩ и Канада, The Final Frontier World Tour ще поеме към Европа за редица подбрани фестивали и стадионни концерти, които групата ще изнесе и в рамките на 2011 г.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Не очаквай да извадят звук като от Somewhere in time. Това, че този албум е записан в същото студио, както през 86, няма никакво значение. Звука нарочно е направен по-сух за да прилича на предният албум, пък и да има по тежко звучене.
Какво им е на преходите в тази песен? Ако говориш за частта, която е в до диез, точно пък тя е невероятна! Самото парче е по-нестандартен Мейдън. Аз лично съм доста приятно изненадан. Гонят по-тежкото, но в същото време "духът" е същият като от преди. Също така стандартната мейдън схема "ми, до, ре" не я чух никъде. Всъщност единственото нещо, което не ми харесва в тази песен е звукът на барабаните. Вярно, доста повече можеше да се пипне, особено фусът. Съветвам тези от вас, които са фенове на Мейдън, но това парче не им допада, както и предният албум, да не ходят на световното турне, защото погледнах сет-листа и ще се свири главно от Brave New World, Dance Of Death, A Matter Of Life And Death и 3 класики - Iron Maiden, Fear Of The Dark и Hallowed Be Thy Name. Предполагам това не е добра новина за вас, но на мен тези албуми ми харесват много. Все пак не може всяко турне да се правят само класики. През 2003 направиха турне само за първите 4 албума. После направиха Somewhere back in time. Вече е време за обърнат внимание и на по-новите неща. На тези, които не им харесва - уважавам техния вкус и мнение, на останалите - ще се видим в Румъния и Унгария!!! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th August 2025 - 02:42 AM |