![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 28-June 10 Потребител N: 3881 ![]() |
Казвам се Николай (Никец, Ники, Начко). Фен съм на тежката музика откакто се помня. Малко любими групи: Megadeth, Opeth, Moonspell, Paradise Lost, Sabaton, Crematory, Children of Bodom, King Diamond, Testament, Machine Head и още много други. Важното е да ме кефи, не страдам от стилова мания
![]() Друго кво за мен.. освен с музика обичам да се занимавам с бойни изкуства, история, книги и пиене на бира. В какв ред зависи от настроението ![]() Ако нещо друго искате да ме питате...тука ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 28-June 10 Потребител N: 3881 ![]() |
Хмм, одобрявам всички групи без машин хед и парайс лост. Тоест огромно гг за останалите! Все много любими! Приятелката ти красива ли е? Добре дошъл ;р Хаха, благодаря ![]() ![]() Привет на Ники, приятно писане из форума. ![]() За бойните изкуства айкидо и таекуон-до. Чета каквото ми хване окото, дори комерс бестселърите,но съм фен и на историческите книги. Привет. Продаваш книги или се интересуваш от четенето им? Или и двете? Любими произведения и автори? Чета. Не бих казал, че мога да се спра на любим автор, но последно се впечатлих от третата книга „Историята на Рим” от Тит Ливий. Има да си чета... Благодаря ви за посрещката ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 07:51 AM |