![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 20-October 06 Потребител N: 1633 ![]() |
Решил съм да си пусна косата дълга, та се чудех колко време горе-долу ще отнеме да достигне прилична дължина? И не е ли кофти периода, когато си просто обрасъл и прическата ти не прилича на нищо?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3561 ![]() |
Решил съм да си пусна косата дълга, та се чудех колко време горе-долу ще отнеме да достигне прилична дължина? И не е ли кофти периода, когато си просто обрасъл и прическата ти не прилича на нищо? ![]() Според мен, най-важното за хубавата дълга коса - особено ако е много дълга е дебелината на косъма.. Попринцип моята коса е права и е някъде до средата на лакътя, а косъма си е нормален - не е от най-дебелите, но не е и от най-тънките.. И в продължение на една година я изправях (тя си е и без това почти идеално права.. та си беше излишно горене) и косъма изтъня и косата ми започна да изглежда много по-зле от преди. Сега почти се е възстановила.. Та, мисълта ми е, че ако попринцип имаш тънък косъм - мноого дълга коса някак не седи добре.. Особено ако изглежда толкова рядка, че чак ушите да се подават.. ![]() ![]() ![]() Колкото до "кофти" периода - баща ми (който между другото също е фен на тежката музика) от мързел да ходи на фризъор почти си пусна дълга коса, и в момента е точно в този "кофти" период на "никаква" дължина, ама си се кефи много на "кичарата" (така я нарича ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come sing along with the pirate song
Hail to the wind, hooray to the glory We're gonna fight 'til the battle's won On the raging sea |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 03:58 AM |