![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не знам колцина от вас бяха на вчерашния концерт на Whitesnake, но съм сигурен че тия, които са били, не са останали разочаровани. Аз лично се изкефих тотално - започвайки от перфектното подгряване на Ахат (мисля че изсвириха всичко пет парчета, а на Черната Овца стадионът направо полудя). Паузата между тях и Whitesnake беше малко досадно дълга, но на фона на миналогодишните издънки си беше направо благодатна почивчица
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
На мене не ми пука чесно казано за Whitesnake, ама като гледах Ахат по Фрактура, ме беше яд че не отидох. Бих отишал само заради тях. Ама нали ще правят турне това лято уж...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 04:02 AM |