![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Има много книги които всеки млад човек трябва да прочете. Едни от тях са книгите на Толкин. Какво мислите за неговите книги? Чете ли го някой Толкин? Какво смятате за неговате тематика, за неговият свят в който ни пресъздава, за един свят на хобити, елфи, орки, хора?
-------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 24-November 09 Град: София Потребител N: 3648 ![]() |
Властелинът на Пръстените е най четената книга в света според проучване направено през 2007ма година. По-четена и от Библията, която е на второ място. Което и означава, че се чете, независимо има ли т.н тук гейски моменти или не. Явно има и по-умни хора та четат повече неща от спортните страници на вестниците.
Творчеството на Толкин е несъизмеримо по обем и по красота. Творчеството на Толкин не се изчерпва само с ВП. Има много и много. Аз съм изчел всичко до което съм попаднал ... и то повече от 1 път. Творчеството на Толкин е вдъхновявало и вдъхновява стотици метъл банди от всички подстилове. Самият ВП съм чел уви само 14 пъти..... за сега. Скоро - този укенд предстои и 5тия Толкин фест и този път ще е в София. -------------------- Fear is necessary to separate those who are willing to be guided by those who are ready to guide others.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:59 PM |